OVER SINGLIVE

Singlive is een muziekmanagementbureau onder leiding van Jos Eerdekens. Hier schetsen wij zijn verhaal voor u:

Als 16-jarige knaap besluit Jos de schooltas te ruilen voor een brooddoos, een bidon en een metser-truweel.

Na twee jaar metserdiender gespeeld te hebben, is hij het moe om steeds maar weer gecommandeerd te worden. Hij keert de bouw de rug toe en besluit grondwerker te worden. Maar hij krijgt heimwee, en een half jaar later ruilt hij de bulldozer in voor een truweel, echter niet meer als diender, maar als metselaar.
Hij heeft het geluk samen te werken met een oude rot in ’t vak, die hem in een mum van tijd de knepen van het metselaar vak bijbrengt.
Enige tijd later begint hij dan als zelfstandig metselaar, echter nog steeds in loondienst van een baas. Buiten zijn eigen huis bouwt hij er nog een vijftiental, maar de bouw raakte verzadigd en hij zag er geen echte toekomst in.

Op een avond neemt hij dan de “Gouden Gids” te hand en leest alle rubrieken onder het hoofdstuk “BOUW”. Zijn oog valt op “vloeren industrieel”. Er staan slechts enkele aannemers bij vermeld. Het lampje begint te branden. In juli 1979 is het dan zo ver, Jos start zijn eigen bedrijf “Eerdekens Jos betonvloeren” samen met 2 broers. Hij huurt in Neeroeteren een magazijn, maar binnen de 4 jaar is dat veel te klein geworden en bouwt Jos in Opglabbeek op het industrieterrein een gloednieuw bedrijf. Ondertussen is ook deze vestiging enkele jaren volledig gerenoveerd en staat er een mooi, modern gebouw.

Eerdekens Jos nv is ondertussen uitgegroeid naar een gevestigde waarde in de betonsector.

Na een carrière van 50 jaar keihard gewerkt te hebben, geeft Jos op 7 februari 2017 het roer over zijn 2 dochters Christel en Ethel welke ondertussen alles in goede banen leiden.

Door de vrije tijd kwamen de muziek kriebels bij Jos terug, niet te vergeten dan hij in 1990 is gestart met het management van Dana Winner, met het gekende succes.

Op 06.02.2017 richt Jos het bedrijf Management-Contractor gcv op met de bedoeling in de muziekwereld actief te zijn.

Sinds einde 2017 is Jos manager van Nino Debois uit Dilsen waarmee nu de tweede single op de markt komt.

Binnen korte termijn zal er ook een zangeres in het management stappen.

Ook houdt Jos zich bezig met organiseren van diverse concerten, bekijk ze op www.singlive.be/agenda. Voor tickets kunt u mailen naar jos.eerdekens@singlive.be.

EEN ARTIEST BOEKEN? VRAAG HIER JE OFFERTE AAN