NINO DEBOIS

Nino Debois zag in 1995 het levenslicht in het grensdorpje Dilsen-Stokkem in een gezin met Italiaanse roots. Al van kindsbeen af was het duidelijk dat deze charmante twintiger gezegend was met een schitterende stem, een grote portie lef, passie en creativiteit. Dus maakte hij van iedere gelegenheid gebruik om, samen met zijn gitaar, zijn aanstekelijke deuntjes te laten horen. Zijn ouders steunen zijn talent en laten hem van de muziekacademie doorstromen naar de kunstschool. Daarna kan hij in Maastricht, samen met zijn coach en producer Rob Lecardinale, werken aan de start van zijn carrière.

Die start is gemaakt als hij in 2017 een eigen versie maakt van het nummer “Torn” van Natalie Imbruglia (oorspronkelijk nummer van Ednaswap). Nino schrijft er zelf een Nederlandstalige tekst bij en dat werkt: zijn debuutsingle “Droom“ scoort, samen met de bijbehorende videoclip, meteen raak in de Vlaamse hitlijsten.

In 2018 start hij de samenwerking met het management SINGLIVE van Jos Eerdekens in de hoop zijn droom waar te kunnen maken: een eigen nummer in het Engels. In de zomer van 2018 is het dan ook zover: Nino maakt een vrolijk nummer met een Jamaicaanse vibe om zo de lente te laten overgaan in de zomer. “I Wanna Be Loved By You” wordt een catchy song die je het gevoel geeft dat Nino langs je zit tijdens zijn roadtrip.

In oktober 2018, na een inspirerende reis door Amerika, brengt Nino het nummer “Perfect sky” uit waarmee hij aan de wereld wil laten zien en horen dat hij klaar is voor alles wat het leven en de showbizz hem brengt. (check de bijbehorende videoclip op www.singlive.be)

Ondertussen is Nino niet meer te stoppen: hij gaat voluit voor zijn passie: als zanger en performer zijn publiek charmeren via zijn heerlijke muziek. Zijn agenda is gevuld met optredens en tussendoor werkt hij aan nieuwe singles.

Binnenkort stelt hij zijn eerste album voor, volg alles via www.singlive.be!

NINO DEBOIS BOEKEN? VRAAG HIER JE OFFERTE AAN