MARJAN BERGER

Marjan Berger haar muzikale carrière begon in 1968 na haar overwinning bij de Nederlandse talentenjacht “KRO Springplank”, waar ze het hoogste puntenaantal haalde in 10 jaar tijd. Dit betekende de start van een succesvolle samenwerking met tal van bekende producers en songwriters zoals Gert Timmerman, Jack Jersy, Peter Koelewijn, Will Hoebee en Pierre Kartner.

Van 1981 tot en met 1995 was Marjan de helft van het immens populaire duo Frank en Mirella, dat tientallen hits op zijn nam had staan. Van 1996 tot 2015 bracht Marjan onder de naam “Marjan Berger” in het totaal 21 singles, 9 albums en 4 Dvd’s uit. Haar liedjes waren regelmatig terug te vinden in de hitlijsten en ook nu nog is ze regelmatig te gast in diverse TV – en radioprogramma’s in België, Nederland en Duitsland (oa ARD , ZDF en SWR , zoals in “Immer wieder Sonntags”).

In juni 2015 bracht Marjan Berger het Nederlandstalige album “Jij bent een wonder“ uit, vol hitgevoelige liedjes, waaronder “Gisteren herleeft“ en “Zeg eenvoudig ja“. In november 2015 volgde de single “Mijn Teddybeer“ . Op 19 juli 2006 werd Marjan Berger haar muzikale carrière bekroond met de titel “Botschafterin” (Ambassadrice) van de historische cultuurstad Baden-Baden in Duitsland.

Met haar single “Mein neuer Nachbar “ heeft Marjan een nieuwe mijlpaal bereikt. Deze single was de voorbode van het Duitstalig album “Ein Wunder” dat voor het eerst niet alleen verkrijgbaar was in Duitsland, maar ook in Oostenrijk en Zwitserland. Op die manier kon Marjan haar talrijke Duitstalige fans uit de drie landen dichter bij elkaar kan brengen. Op het album staat een verrassend duet met Peter Koelewijn, waarop ze heel veel positieve reacties kreeg.

Al meer dan 45 jaar betovert Marjan met haar warme, indrukwekkende stem elk publiek en toert ze door alle Nederlandstalige en Duitstalige gebieden in Europa. Ondertussen is ze van veel markten thuis en kan ze alle leeftijden bekoren met een brede waaier aan hits van toen en nu, in het Nederlands, Engels of Duits. Marjan zien optreden betekent een avond vol ambiance, gezelligheid en inhoud. Ondertussen zijn Marjan Berger en Andrei Lugovski muzikale vrienden geworden. Uit die vriendschap is het idee ontstaan om samen een aantal concerten te gaan doen.

Graag een concert meemaken? Of haar platencollectie bekijken? www.marjanberger.com

MARJAN BERGER BOEKEN? VRAAG HIER JE OFFERTE AAN