ESTELLE STROUKEN

De 13-jarige, Limburgse Estelle leeft voor muziek. Sinds haar vijfde levensjaar volgt ze elke zomer een musicalstage en privéles bij bekende zangers zoals Heidi Pittie en Daniel Verstappen. Er is niets wat Estelle zo graag doet als zingen. Ze hoopt binnenkort te kunnen starten aan de musicalopleiding van de academie. Ondertussen volgt ze, na notenleer en algemene muziekcultuur, klassieke zang bij Aline Lermytte aan de muziekacademie in Maasmechelen. Bovendien zingt ze, als jong meisje, vol enthousiasme mee in het koor voor volwassenen van de academie.

In februari 2018 werd Estelle door de muziekacademie uitgekozen om een lied te zingen op THE NIGHT OF THE PROMS van de academie. En daar stond ze dan, op hetzelfde podium waar die avond ook Sandra Kim, Xander de Buisonjé, Sabien Tiels en Bart Herman zouden zingen. Ze zong met heel haar hart en werd met enthousiasme ontvangen door het publiek. Net zoals haar idolen Pink, Demi Levato en Ed Sheeran droomt ze ervan om op podia te staan en al zingend haar publiek te ontroeren en blij te maken. En dus zingt Estelle, steeds liever, steeds vaker, op steeds meer podia overal in het land:

In juni 2018 trad ze op tijdens de Siemkensheuvelfeesten in Maaseik en de zomerfeesten in Peer. • In december 2018 zong ze in As het voorprogramma van het kerstconcert “Tussen winter en wonder” – concert van Sabien Tiels en Amaryllis Temmerman – waar ze alleen en samen met Nino Debois prachtige kerstnummers bracht.

In april 2019 stond ze samen met Sabien Tiels in het cultuurcentrum in Opglabbeek waar ze, naar aanleiding van de lancering van Sabien haar nieuw album “Licht”, samen het prachtige nummer “moeder van mijn moeder” brachten. In mei 2019 volgde ze een workshop bij musicalster Brigitte Heitzer en werd door haar uitgekozen om op 14 september het theater seizoen in Sittard mee af te sluiten.

Tijdens The Voice Kids Nederland 2019 geraakte Estelle tot in “The Batlles” (ook “ The Blind Auditions”) dus bij de laatste 47 kandidaten.

Einde december 2019 zal ze zingen in het Glazen Huis in Parkstad. (NL)

Skiën, paardrijden en ballet dansen….. Estelle doet het allemaal super graag maar niets gaat boven de muziek. Want met muziek kan ze mensen ontroeren en laten genieten van haar talent en daar leeft ze voor.

In 2018 start Estelle de samenwerking met het management Singlive van Jos Eerdekens. Via hem hoopt ze haar talent steeds meer te kunnen laten horen.

ESTELLE STROUKEN BOEKEN? VRAAG HIER JE OFFERTE AAN